Kabouters

De kabouters zijn meisjes van 7 jaar tot en met 11 jaar, Elke week, met uitzondering van schoolvakanties, komen ze op vrijdagavond van 19.00u tot 20.30u bij elkaar.

Kabouters spelen hun spel in de fantasiewereld De Jungle. In de jungle is iedere week wel iets leuks te doen. Denk hierbij aan: knutselen, buiten spelen, spelletjes, koken, dansen en zingen, verkleden en optreden en noem zo maar op. Het programma zit vol variatie.

Soms werken de kabouters een maand lang aan een thema. Er is dan een insigne te verdienen voor de bloes.

Elk jaar gaan de meiden in de eerste week van de zomervakantie van de basisschool op kamp. Ze slapen dan in een gebouw van een andere scoutinggroep of op een kampeerboerderij. Elk kamp heeft een nieuw thema waar het die week om draait.

De leiding bestaat momenteel uit: Anne, Maud, Anne en Rachel.