Laatste kans om in te schrijven! Schrijf nu nog in op een uniek Stukske Vissenberg!

Met een brok in de keel zagen we hoe de kraanmachinist hapje voor hapje uit het dak van het oude jeugdhuis De Vissenberg pakte. De schuur ging als eerste plat. 35 jaar lang was dit het thuis van Scouting Sprundel. De Vissenberg moest weg om plaats te maken voor woningen. Scouting Sprundel is in de zomer van 2014 verhuisd naar een nieuw gebouw op sportpark de Molenberg.

Scouting Sprundel bedacht een unieke sponsoractie: We verkopen stenen van ons oude jeugdhuis. Iedereen kan zo'n aandenken kopen voor € 5,-.

U krijgt hiervoor een genummerde steen voorzien van een plaatje, een certificaat van echtheid en een beschrijving van de geschiedenis van het jeugdhuis.

De stenen zijn al verzameld en liggen nog even opgeslagen. Binnenkort gaan we concreet afspraken maken over de bezorging. Als u buiten Sprundel woont, worden er met u afspraken gemaakt over de bezorging. U betaalt bij aflevering.

Heeft u nog geen steen kunnen bestellen op de St. Jansfeesten?

Hieronder nog wat laatste foto's van onze Vissenberg. We hebben hier een prachtige tijd gehad.