Elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

komen de jongste meisjes en jongens van scouting samen om te spelen in het (fantasie-)beverdorp Hotsjietonia.

De Bevers spelen in de wereld van Stuiter en zijn vriendjes. Elke week komt er een ander figuur aan bod waarmee de Bevers weer leuke avonturen beleven. Dan gaan ze bijvoorbeeld sporten,

spelletjes doen, de natuur in, knutselen, toneel spelen maar ook eten maken en experimenteren met proefjes. Gezelligheid en samen spelen staat voorop en ondertussen leren de Bevers stiekem ook nog een heleboel bij!

De bevers zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar.

Een keertje komen kijken kan natuurlijk altijd, stuur dan even een mailtje naar de beverleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beverleiding bestaat op dit moment uit Fleur, Sarah en Birgit. Zij komen nu eigenlijk handjes te kort om leuke programma’s te maken en te spelen met de Bevers. Lijkt het je leuk om op zaterdagmorgen met onze jongste scoutingleden aan de slag te gaan en te genieten van hun enthousiaste reacties, stuur dan gerust een mailtje voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.